Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Συγχαρητήρια στην Παιδική Ομάδα Σπάθης του Άρη που Νίκησε 20-15

Σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, στις 12:30, συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία μας, σε φιλικό αγώνα οι παιδικές μικτές ομάδες σπάθης του Μ.Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκης και του Α.Σ. Άρης Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης "Γαλατικό Χωριό" που διοργάνωσε το φιλανθρωπικό σωματείο "Οικογένεια και Παιδί",  με τον Άρη να νικάει 20-15. 

Θέλουμε να συγχαρούμε τον έφορο ξιφασκίας του Α.Σ. Άρη κ. Τζώρτζη Λεωτόν, για την πολύ καλή δουλειά που ξεκίνησε στην ξιφασκία του Άρη και να του ευχηθούμε μία καλή αρχή και στο Πρωτάθλημα Ελλάδας 2016.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος καθώς κάθε ομάδα νίκησε τις 2  από τις 4 μονομαχίες και το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στα σημεία καθώς οι νικητήριες μονομαχίες των Αρειανών ήταν με μεγαλύτερη διαφορά κτυπημάτων. Αναλυτικά τα αποτελέσματα φαίνονται στο φύλλο αγώνα. Η παιδική ομάδα του Μ.Αλεξάνδρου κατέβηκε με αρχηγό τη Νικολέτα Φ. και τις Αναστασία Φ., Αφροδίτη Μ και τον Ανδρέα Κ. ενώ η παιδική ομάδα του Άρη είχε αρχηγό τον Γκυ Λ. και τους Δημήτρη Κ, Λάζαρο Λ. και την Εβίτα Μ.
Στην πρώτη μονομαχία ο Ανδρέας Κ. νίκησε 5-2 την Εβίτα Μ., δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Μ.Αλεξάνδρου. Στην επόμενη όμως μονομαχία που από ότι φαίνεται έκρινε και το αποτέλεσμα ο Δημήτρης Κ., του Άρη, νίκησε 8-2 την Αναστασία Φ, δίνοντας το προβάδισμα στον Άρη με 10-7. Στην 3η κατά σειρά μονομαχία, ο Λάζαρος Λ., αύξησε τη διαφορά κατά 4 ακόμη πόντους, νικώντας την Αφροδίτη Μ. με 5-1, δίνοντας έτσι στον Αρχηγό της ομάδας του σημαντικό πλεονέκτημα για την τελική μονομαχία, καθώς η ομάδα του Άρη πλέον προηγούνταν με 15-8. Τη διαφορά αυτή των 7 πόντων δεν κατάφερε να την ανατρέψει η Νικολέτα, αρχηγός "Μεγάλη Αλεξάνδρα", που νίκησε μεν τον Γκυ Λ. με 7-5, όμως αυτή η διαφορά των 2 πόντων δεν ήταν αρκετή, ώστε το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε 20-15 υπέρ της ομάδας του Άρη.

Στην εκδήλωση "Γαλατικό χωριό" παρευρέθηκαν πολλοί γονείς με παιδιά, τα περισσότερα από τα οποία παρακολούθησαν για πρώτη φορά αγώνες ξιφασκίας. 


Δείτε ακόμη τις σελίδες των ομάδων ξιφασκίας στο facebook: 
Εδώ του τμήματος ξιφασκίας του Α.Σ. Άρης κι εδώ του τμήματος ξιφασκίας του Γ.Σ. Μέγας Αλέξανδρος όπου θα δείτε τις ώρες προπονήσεων των ομάδων. 

Παράλληλα, εάν έχετε λογαριασμό στο facebook μπορείτε να ενταχθείτε στις τοπικές ομάδες συντονισμού για τη δημιουργία τμημάτων ξιφασκίας στη Δυτική Θεσσαλονίκη (Ξιφασκία Μενεμένη - Αμπελόκηποι - Δυτ. Θεσσαλονίκη) στη Βόρεια Θεσσαλονίκη (Ξιφασκία Λαγκαδά - Παύλου Μελά - Ωραιοκάστρου) στην Καλαμαριά στο Χορτιάτη και στο Πανόραμα         
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου